این مرکز ازسال 1346درهمین محل فعالیت خودرا آغاز نموده ،با اجرای فعالیت های فرهنگی وهنری و ادبی درحال حاضر این مجموعه دارای 16704جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت 340مترمربع دارای سالن کودک ونوجوان برای مطالعه اعضا می باشد.

خدمات مرکز: کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 4تا 17سالگی

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی ومجازی برگزاری کارگاه های تخصصی وفعالیت های فرهنگی و هنری می باشد .

بخش های مرکزی : کتابخانه کودک و نوجوان و سالن آمفی تئاتر در مساحت 140متردارای فضاوبه حیاط سبز دردور تادور سالن مرکزی به مساحت2000هزار مترمی باشد .

امکانات ویژه مرکز : سالن مطالعه کودک ونوجوان سالن آمفی تئاتر سوئیت وسه  هرکلاس 16متر دربیرون ازسالن دارد.

امکانات کارگاهی : یک کلاس سفالگری که ورودی آن بیرون از سالن مطالعه می باشد ودوکلاس داخل سالن جهت کارگاه های خوشنویسی ونقاشی می باشد .

خدمات فراگیر : ندارد

روز و ساعت فعالیت : مرکز دریک شیفت صبح از ساعت 8تا 13ظهر می باشد که روزهای زوج دختر وروزهای فرد پسر می باشد.

پرسنل : یک مسئول مرکز، یک مربی پاره وقت درهفته دوروز درمرکز می باشد ویک نفر خدمات می باشد.

شرایط عضویت : داشتن حداقل 6سال تا 17سال وپرداخت شهریه 20000هزارتومان برای عضویت درمرکز حقیقی .

نشانی مرکز : خوزستان – شوشتر – چهارراه امام خمینی – ضلع غربی  جنب ستاد نمایندگی نماینده شهر گیلانی –کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک

تلفن مرکز : 3625734

مسئول مرکز : مرجان کهوازی زاده

اخبار مرکز:

 

  • // - 14:27
  • تعداد بازدید: 4141
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با دعوت از روزه اولی‌ها؛

ضیافت افطار در مجتمع فرهنگی هنری کانون اهواز برگزار شد

مجتمع فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اهواز با حضور دختران بهشتی، ضیافت افطار را برپا کرد.

 به گزارش روابط عمومی کانون خوزستان؛ هم‌زمان با فرارسیدن شب نوزدهم ماه مبارک رمضان، ضیافت افطار روزه اولی‌ها با حضور وحید کیانی مدیر کل کانون، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سجاد اصلاح مبلغ دینی و عضو فعال حوزه علمیه، رضا زدوار رئیس انجمن خوشنویسان استان، جمعی از خوشنویسان برتر و مسئولان استانی و روزه‌داران کوچک، شامگاه یکشنبه ۲۰ فروردین‌ماه ۱۴۰۲ به میزبانی مجتمع فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.

ضیافت افطار در مجتمع فرهنگی هنری کانون اهواز برگزار شد

وحید کیانی ضمن خوش آمدگویی و آرزوی قبولی طاعات و عبادات مهمانان برنامه به ویژه فرشته‌های روزه اولی، این ضیافت را با عنایت به مصادف شدن با ایام لیالی قدر و حضور خوشنویسان کاتب قرآن کریم و روزه اولی‌ها بسیار ارزشمند و بایسته دانست و بر ضرورت برگزاری مراسمات دینی در این ماه مبارک به جهت آشنایی کودکان و نوجوانان با احکام و فضایل معنوی آن را، یکی از اهم وظایف کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان عنوان کرد.

برپایی نماز جماعت، پهن شدن سفره افطار به احترام حضور روزه اولی‌ها و پس از آن، سخنرانی حجت السلام والمسلمین سجاد اصلاح با موضوع حجاب و احکام روزه‌دار، خوانش قرآن، ستایش‌نامه و حافظ خوانی توسط اعضای فعال مجتمع فرهنگی هنری پسر و دختر از جمله بخش‌های این ویژه برنامه بود که می‌توان به آن اشاره کرد.

همچنین در حاشیه این مراسم معنوی هنرمندان خوشنویس بخشی از آیات قرآن کریم را با خط چشم‌نواز خود به رشته تحریر درآوردند.

رونمایی از قرآن کریم کتابت شده توسط خوشنویسان خوزستانی پایان بخش ویژه‌برنامه ماه مبارک رمضان و افطار روزه اولی‌ها بود که با حضور مهمانان و جمعی از اهالی قلم برگزار شد.

ضیافت افطار در مجتمع فرهنگی هنری کانون اهواز برگزار شد

 

ضیافت افطار در مجتمع فرهنگی هنری کانون اهواز برگزار شد

 

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت